Kok Aan Huis - Catering

Gepubliceerd nov. 17, 21
6 min read

Catering Van Huischef - Luxe Catering

De service van een restaurant in eigen huis of op locatie, dat klinkt goed toch? Heeft u geen zin om zelf te koken, de deur uit te gaan of met kinderen in een restaurant te eten, maar wilt u wel lekker culinair verwend worden? Dan is de kok op locatie van Adventurecook precies wat u zoekt! Zonder dat u er iets voor hoeft te doen, wordt er in uw eigen keuken of op een locatie een diner naar wens bereid.

Die tafel dekken we mooi voor u, met uw eigen aankleding en servies of, als u dat wilt, brengen wij dit voor u mee. U geniet met uw gasten van een tongstrelend diner met passende wijnen, die ons team aan u serveert. Tapas buffet. Na afloop ruimen wij alles weer voor u op.

De mogelijkheden zijn eindeloos. Denk aan een diner van 3 tot 6 gangen of zelfs meer, eenvoudig of liever zeer luxe en in verschillende prijsklassen. Adventurecook zorgt als u wilt voor passende wijnen in een wijnarrangement of per fles. De prijzen hiervan zijn afhankelijk van de menukeuze. Wilt u meer informatie over een geheel verzorgd diner bij u thuis, op kantoor of op een andere locatie? Neem dan met ons op! .

catering Den Haag

Mijn naam is Maartje en begin 2014 ben ik gestart met Hier & Nu Comfortfood; uit liefde voor koken en voor mooie, verse producten. Al vanaf jongs af aan ben ik veel in de keuken te vinden. Cateraar & kok aan huis. Begonnen als klein meisje naast mijn moeder en inmiddels als zelfstandig werkend kok voor mijn bedrijf.

Walking DinnerCatering - Particulier & Zakelijk

Koken is mijn passie, graag met groenten uit eigen tuin en anders graag zelf bij elkaar gescharreld op de markt of bij lokale boerderijwinkels. Ik word blij van volle, rijpe tomaten en bossen met geurige kruiden. De prachtige structuur en kleur van zoiets moois als een Romanesco doen mij nog steeds verwonderen en je kunt me wakker maken voor een snee versgebakken brood met èchte roomboter.

Heeft u binnenkort iets te vieren of wilt u uw gasten verrassen met een heerlijk diner? Heeft u zelf geen zin of tijd om achter het fornuis te gaan staan? Dan kunnen de Honneurs een traiteur regelen. Deze chef-kok zet de mooiste gerechten op tafel, gewoon bij u aan huis.

Nj-cook4youNj-cook4you Op Het WaterKwaliteit Catering Op Locatie Geleverd

Niet alleen de gasten hebben een onbezorgde avond, ook u kunt zich focussen op andere dingen in plaats van het eten. Catering voor uw bedrijf en uw privé feest. Onze traiteur brengt zijn passie voor eten over en zorgt voor een glimlach aan tafel. Kiest u voor een thuisdiner met traiteur, speciaal op maat gemaakt voor u? De Honneurs biedt traiteurs aan in Nijmegen en omgeving.

Wij blinken uit in het koken van luxe diners en walking dinners op locatie, of bij u aan huis. Voor het inhuren van een traiteur werken wij niet met standaard arrangementen, omdat wij vinden dat ieder diner of feest anders en uniek is. Dit betekent dus ook dat wij voor iedere opdracht graag met u om de tafel gaan om te bespreken welke wensen en eisen u heeft.

Kok Aan Huis En CateringCatering Aan Huis Boeken?

Of het nu voor exclusieve catering op locatie is, of het verzorgen van een gastronomisch diner bij u thuis. Genieten en het in de watten leggen van de gasten staat bij ons voorop. Wij verzorgen uw culinaire avond van amuse tot zoet of hartig dessert. Indien u interesse heeft, kunt u vrijblijvend een offerte op maat aanvragen.

Uw Thuiskok Aan Huis - Restaurants En Cateraars

Exclusief buffet Genieten van een buffet bij u thuis of bij u op de zaak? Ervaar de culinaire en ambachtelijke gerechten van de Keuken Van Heemels met uitsluitend verse ingrediënten verwerkt tot Heemelse gerechten. Buffetten kunnen wij verzorgen vanaf 20 personen en kunnen wij volledig op maat verzorgen. Als u aangeeft welke ingrediënten u graag wilt terug zien, maakt de chef een passend voorstel (Kok aan huis & catering op locatie).

Diner thuis, Thuisdiners, Walking dinner aan huis, een kok aan huis, uw top thuiskok, Randstad regio. Cateraar & Kok thuis. Best selected Randstadnieuws de top in prive, op locatie of zakelijk verzorgen van uw diner aan huis. Naar wens, thema van de gelegenheid en verrassende verscheidenheid in culinaire smaken. Graag stel ik mij even aan u voor.

catering Den Haagcatering Den Haag

Ik wil het liefst zo dicht mogelijk bij mijn gasten staan (Cateraar & Kok thuis). Op deze manier maken u en uw gasten kennis met pure smaken en zal uw avond een culinaire totaalbeleving worden. Zoals veel van mijn collega's ben ik ook vanuit passie het vak in gerold. Ik vind het fantastisch om voor iedereen die het waardeert, de mooiste en lekkerste gerechten op tafel te zetten.

catering Den Haag

Mijn ervaring zal er zeker voor zorgen dat u van uw Hemels Thuisdiner geniet. Hieronder staan de restaurants waar ik heb gewerkt. Restaurant Bardot (Ridderkerk) Restaurant Beloofd (Schiedam) Restaurant Werelds aan de kade (Oud-Bijerland) Restaurant La stanza (Rotterdam) Restaurant De engel (Rotterdam, opgezet door Herman den Blijker) Restaurant Eten (Rotterdam) Restaurant Buiten eten en drinken (Gouda) Restaurant Boudoir (Rotterdam) Hemels verzorgt culinaire avonden voor iedereen die thuis in huiselijk sfeer wil genieten van een mooi en exclusief diner.

NJ-Cook4You Catering

Steentijdsingel 97, 2496 SH Den Haag
0615056880
Catering Den Haag

Geheel samengesteld met u en de chef. Uiteraard met de ingrediënten waar u en uw gasten zo dol op zijn! En dit allemaal zonder dat u zelf de hele dag in de keuken hoeft te staan. Vanzelfsprekend verzorgen wij uw culinaire avond van Amuse tot Zoete zaligheid. Verder verzorgen wij o.

�Spoelbak. �Een leeg keukenblad. Indien niet alles aanwezig is kunnen bepaalde gerechten niet ter plaatse gemaakt worden. Voor ons is het daarom belangrijk om voor het bepalen van het menu te weten of wij kunnen beschikken over deze apparatuur en ruimte. Mocht dit niet het geval zijn dan horen wij dit graag, zodat wij kunnen meedenken om alsnog aan uw menuwensen te kunnen voldoen.

Catering Aan Huis Met Top Kok Nodig?

Hierin zitten o. a kosten die wij maken i. v.m. reiskosten en stomerij kosten. �Servetten �Bestek �Servies �Linnen �Glazen (bij het wijnarrangement) �De inkoop �De afwas .

Voor elke feestelijke gelegenheid hebben wij een passende invulling als het gaat om onze cateringmogelijkheden op locatie; Als cateraar hebben wij diverse koks op locatie te bieden die u voor diverse projecten en evenementen als reorganisaties in de horeca, privé aan huis voor uw tuinfeest of barbecue inzetbaar zijn. Food-King helpt u graag bij het organiseren van uw evenement met verse gerechten aan huis of op locatie bereid.

Wij stellen graag een 3 tot 5 gangen menu voor u samen met gevarieerde gerechten als vlees, vis, vegetarisch en geheel aangepast aan uw budget en gelegenheid. Meer informatie over onze diensten? .

Culinair Voor Thuis - Kok Aan Huis

Kent u dat? U wilt gezellig met familie, vrienden of met collega’s een culinair diner eten, maar hebt geen zin om hiervoor de deur uit te gaan. Dan kan een kok aan huis een oplossing zijn. Onze koks bereiden uw diner met plezier op uw locatie terwijl u in uw eigen omgeving alle aandacht aan uw gasten kunt besteden.

Navigation

Home

Latest Posts

Stretchtent Tuin

Published Dec 14, 22
12 min read

Elke Dag Vers Fruit Op Het Werk

Published Dec 13, 22
6 min read