Catering Den Haag

Gepubliceerd sep. 06, 21
4 min read

Catering Aan Huis Of Op Locatie

Catering - Thuiskok - Cateraar & Kok Aan Huiscatering Den Haag

het menu; uitserveren van gerechten of inzetten van borden (plate service) en inschenken van dranken (wijn e. d. Catering Den Haag.); maken van mastiek voorafgaand aan de bedieningswerkzaamheden; afruimen en afvoeren van gebruikt serviesgoed, bestek e. d. Volgens afspraken verlopen recepties en andere speciale gelegenheden door het optreden als gastvrouw/-heer. zorgen voor het serveren van drankjes, hapjes e.



Traiteur Of Kok Aan Huis?Kok Aan Huis - Diner Thuis - Thuiskok - Prive Kok Op Locatie

d.; meewerken bij de uitvoerende werkzaamheden. Goed beheerde en tijdig beschikbare voorraden in de directie-/gastenruimten. beheren van voorraden, serviesgoed en dranken (w. o. wijn); signaleren van noodzakelijke aanvullingen en bijbestellen bij het magazijn - Diner thuis. Betrouwbare en volledige registratie en verantwoording van verbruiken. registreren van hoeveelheden geserveerde dranken en maaltijden; vastleggen van bestellingen; verantwoorden van verbruiken aan de directe chef.

Catering Op Locatie

Overige informatie en bezwarende omstandigheden Tillen van bladen, (stapels) borden, gevulde schotels/schalen e. d. Tillen/verplaatsen van dozen met halfproducten. Duwen van koffiewagen. Lopend en staand en soms in gedwongen houding werken. Soms hinder van hitte (warmte-uitstraling), dampen van frituurinstallatie en van geluid van in werking zijnde apparatuur (Cateraar Delft). Kans op letsel door het verbranden aan hete schotels of hete delen, door het hanteren van messen en uitglijden over (natte/vette) vloeren.

Kok Aan Huis Nodig? De Beste Koks Vindt U Hier!Catering Van Huischef - Luxe Catering

Naleven van de voorschriften op het gebied van veiligheid, Arbo, HACCP en werk- en presentatiemethoden. Functie-indeling - Indelingshulpmiddel (IHM) Kenmerken van het bedrijf De referentiefunctie “Cateringmedewerker C” komt overwegend voor in vestigingen van bedrijfscateraars. De functie kan in de praktijk ook voorkomen onder de volgende bedrijfsnaam:- Gastvrouw/-heer Richtlijnen voor het indelen =Als de bedrijfsfunctie ten opzichte van de referentiefunctie ongeveer gelijk is, behoort deze bedrijfsfunctie ingedeeld te worden in groep 3.-Als de bedrijfsfunctie minder verantwoordelijkheden heeft, zoals bijvoorbeeld verrichten van alle werkzaamheden met uitzondering van de bijzondere werkzaamheden voor directie en/of gasten en optreden als gastvrouw/-heer, conform de referentiefunctie cateringmedewerker B, dan indeling in groep 2.+Als de bedrijfsfunctie meer verantwoordelijkheden heeft, zoals bijvoorbeeld, de organisatie en planning van recepties en het leidinggeven aan een groep medewerkers*, dan indeling in groep 4.* Hiervoor is geen referentiefunctie beschikbaar.

cateraar

vanuit de counter (Cateraar Wassenaar). inrichten van de counter met voorverpakt beleg, brood, dranken, snacks en andere maaltijdcomponenten volgens vastgesteld menu; bereiden (eventueel op verzoek) van eenvoudige lunchgerechten, bakken van half-producten, zoals kroketten, inscheppen van soep e. d. en plaatsen in de counter of overhandigen aan bezoekers; bijvullen van de counter en zorgen dat deze in presentabele staat blijft; afrekenen met bezoekers m.

Kok Aan Huis En CateringCatering - Ontdek De Beste Cateraars

verrichten van eenvoudige administratieve werkzaamheden, zoals het vastleggen van verbruiken en verkopen op lijsten, maken van tellingen e. d. Overige werkzaamheden, zoals bijvoorbeeld: serveren (in voorkomende gevallen) van koude lunches in gastenhoek van bedrijfs-restaurant; daartoe maken van de nodige mastiek en assisteren bij recepties, evenementen e. Catering aan huis met top kok nodig?. d. (serveren drankjes, rondgaan met hapjes, afruimen, afwassen e.

Diner Thuis

NJ-Cook4You Catering

Steentijdsingel 97, 2496 SH Den Haag, Nederland
0615056880
Walking dinner

Attent zijn op juiste instelling van apparatuur en het correct aanslaan op de kassa. Naleven van de voorschriften op het gebied van veiligheid, Arbo, HACCP en werk- en presentatiemethoden. Functie-indeling - Indelingshulpmiddel (IHM) Kenmerken van het bedrijf De referentiefunctie “Cateringmedewerker B” komt overwegend voor in vestigingen van bedrijfscateraars. De functie kan in de praktijk ook voorkomen onder de volgende bedrijfsnaam:- Medewerker kantine- Countermedewerker B Richtlijnen voor het indelen =Als de bedrijfsfunctie ten opzichte van de referentiefunctie ongeveer gelijk is, behoort deze bedrijfsfunctie ingedeeld te worden in groep 2.-Als de bedrijfsfunctie minder verantwoordelijkheden heeft, zoals bijvoorbeeld verrichten van alle werkzaamheden m.

In deze functie ben jij verantwoordelijk voor de aansturing van een team van 16 personen (keuken & catering medewerkers) - Video - NJ-Cook4You Catering. Naast een goede uitstraling, communicatieve- en people management vaardigheden, toon je een echte passie voor food en service en bruis je van enthousiasme . Als Catering Manager zal je verantwoordelijk zijn voor: Het coachen / aansturen van het catering & keuken team.; Controleren & handhaven van procedures en normen (Ready To Eat maaltijden - NJ-Cook4You Catering).

Navigation

Home

Latest Posts

Fingerfood

Published Oct 19, 21
6 min read

Catering Nodig? Chef Voor Thuis

Published Oct 14, 21
6 min read

catering Den Haag

Published Oct 09, 21
6 min read